ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Σας καλωσορίζουμε στο καινοτόμο Κέντρο Ξένων Γλωσσών HEIDI PAPADOPOULOU και στο συναρπαστικό ταξίδι μάθησης που βασίζεται στην ενθάρρυνση ανάπτυξης των δεξιοτήτων των σπουδαστών μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ;
🔺2η ξένη γλώσσα στην Ε’ Δημοτικού❗️
🔺2η ξένη γλώσσα μετά τα αγγλικά❗️
✅ Τη Γερμανική γλώσσα μιλούν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Ευρωπαίοι ως μητρική γλώσσα και 80 εκατομμύρια ως ξένη γλώσσα.
✅ Το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών προέρχεται από γερμανόφωνες χώρες.
✅ Η Αγγλική και η Γερμανική γλώσσα είναι συγγενείς γλώσσες, συνεπώς πολλές λέξεις έχουν κοινή ρίζα και ετυμολογία.
✅ Τα Γερμανικά είναι εύκολη γλώσσα για μας τους Έλληνες γιατί παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με τα Ελληνικά, τόσο στη δομή της γραμματικής και τη σύνταξη όσο και στον τρόπο σκέψης.
 ✅ Η Γερμανία είναι η χώρα με τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Ελλάδα και ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών εισαγωγών και εξαγωγών γίνεται κυρίως από και προς τη Γερμανία.
✅ Οι περισσότερες ιστοσελίδες στο Internet είναι πλέον γραμμένες εκτός από Αγγλικά και στα Γερμανικά, λόγω της αυξημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας των γερμανικών εταίρων.
✅ Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν τα πανεπιστήμια της Γερμανίας για σπουδές, επειδή θεωρούνται, μαζί με τα αγγλικά πανεπιστήμια, από τα καλύτερα στον κόσμο. Η ανώτατη εκπαίδευση στη Γερμανία διακρίνεται για το υψηλό της επίπεδο και το χαμηλό κόστος ζωής καθώς δεν απαιτούνται δίδακτρα πανεπιστημιακών σπουδών.
✅ Το 40% των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες.

ΠΤΥΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

https://www.goethe.de/ins/gr/el/sta/ath.html