Ξένες γλώσσες

 
 Το κέντρο ξένων γλωσσών HEIDI PAPADOPOULOU, που έχει την έδρα του στο Γαλάτσι, διαθέτει ολιγομελή τμήματα, όπου διδάσκονται Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά σε ασυναγώνιστες τιμές από επαγγελματίες εκπαιδευτικούς με μεγάλη γνώση για την εκάστοτε γλώσσα και πείρα στην αποδοτική διδασκαλία της σε παιδιά και ενηλίκους.

Τα τμήματά μας απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να μάθουν μία από τις τέσσερις ξένες γλώσσες που διδάσκουμε και να αποκτήσουν το αντίστοιχο πτυχίο σε ένα ή περισσότερα επίπεδα αυτής.

Για 26η συνεχή χρονιά προσφέρουμε υπέυθυνη προετοιμασία σε όλα τα πτυχία A1-C2, ενώ τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και χωρίζονται σε παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων (εντατικά – πρωινά και απογευματινά), ιδιαίτερα και θερινά.

Με τη χρήση διαδραστικού πίνακα και άλλων σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, καταφέρνουμε να μετατρέπουμε το μάθημα σε χαρά, γεγονός που φέρνει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην εκπαίδευση των μαθητών.

Η επιτυχία στο κέντρο ξένων γλωσσών μας στο Γαλάτσι είναι σίγουρη, ενώ δίνεται σε αυτή μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί για εμάς θέμα εμπιστοσύνης!

Ένας διαδραστικός πίνακας (Interactive whiteboard)

είναι μια ψηφιακή συσκευή αφής που συνδέεται με έναν υπολογιστή και ένα προβολικό (προτζέκτορα). Το προβολικό προβάλλει το οπτικό σήμα εξόδου του υπολογιστή στην επιφάνεια του πίνακα. Ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα εικονιζόμενα αντικείμενα, χρησιμοποιώντας την αφή.Ο διαδραστικός πίνακας πρέπει να είναι συνδεδεμένος με έναν υπολογιστή που δημιουργεί τις πραγματικές εικόνες ή δεδομένα. Τα εξελιγμένα μοντέλα των διαδραστικών πινάκων έχουν ψηφιακό πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται με ποικίλους τρόπους σε τάξεις, ομάδες εργασίας και επιχειρηματικές συναντήσεις. Η αγορά διαδραστικών πινάκων αναμένεται να ξεπεράσει σε τζίρο το 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το τέλος του 2008. Μέχρι το 2011 το ένα έβδομο των σχολικών αιθουσών του πλανήτη θα διαθέτει κάποιο διαδραστικό πίνακα, σύμφωνα με σχετική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα για τους διαδραστικούς πίνακες, εδώ