ΓΑΛΛΙΚΑ

Σας καλωσορίζουμε στο καινοτόμο Κέντρο Ξένων Γλωσσών HEIDI PAPADOPOULOU και στο συναρπαστικό ταξίδι μάθησης που βασίζεται στην ενθάρρυνση ανάπτυξης των δεξιοτήτων των σπουδαστών μας.

Τα Γαλλικά είναι μία γλώσσα παγκόσμιας ακτινοβολίας που χρησιμοποιείται σε όλες τις ηπείρους. Παραμένει η επίσημη γλώσσα αρκετών κρατών σε όλο τον κόσμο, μία από τις επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι η μία από τις δύο επίσημες γλώσσες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Επιπλέον η Γαλλία προτιμάται για προπτυχιακές αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές σε πολλούς τομείς, όπως στη νομική, στις πολιτικές επιστήμες, στην αρχαιολογία, στην ψυχολογία ακόμα και στην ιατρική. Από τον Αύγουστο 2005 τα νέα διπλώματα DELF-DALF γίνονται απλούστερα και πιο ευέλικτα, και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και στο δικό σας ρυθμό εκμάθησης.

Το νέο σύστημα περιλαμβάνει έξι πτυχία γαλλικής γλώσσας ανεξάρτητα, εναρμονισμένα με τα έξι επίπεδα του ευρωπαϊκού πλαισίου, χωρίς προαπαιτούμενες ενότητες. Συγκεκριμένα κριτήρια προσόντων, που ορίζονται από ειδικούς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εγγυώνται την διεθνή φήμη και αναγνώριση αυτών των διπλωμάτων στην αγορά εργασίας και στους επίσημους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς. Αυτές οι εξετάσεις μπορούν να διεξαχθούν σε όλα τα γαλλικά ινστιτούτα και αρμόδια εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.